“Het paard bepaalt wat op dit moment nodig is. En wij zijn verantwoordelijk dat de uitvoering in lijn is met wat biomechanisch verantwoord is.” HORSE ABC

In 2017 heb ik mijn diploma Basic Instructor en Basic Trainer (KNHS erkend) behaald bij de NCSAH Hippische beroepsopleiding. Na het basistraject heb ik in daar het sporttraject gevolgd. Op dit moment ben ik bezig met de specialisatiemodules voor het Werk aan de Hand. Ik kwam bij de NCSAH terecht vanuit m’n interesse voor klassieke dressuur en biomechanica. Er is toen een wereld voor mij open gegaan. En de kennis die ik tijdens mijn opleiding heb opgedaan wil ik graag met je delen.

Afwisselend trainen vind ik leuk en belangrijk om het paard lichamelijk en mentaal in balans te brengen en te houden. Dus ben ik met m’n ruin Jesse (2007) geregeld te vinden op de Veluwe, werken wij aan de hand of doen wij aan vrijheidsdressuur. Maar ook longeren en een sprongetje maken staat geregeld op het programma. In de wedstrijdsport starten wij ondertussen in het Z. En we hebben sinds kort een nieuwe uitdaging gevonden in een andere discipline namelijk TREC. Sinds 2020 worden Jesse en ik gesponsord door MD Design.

[siteorigin_widget class=”MetaSlider_Widget”][/siteorigin_widget]