Ansjel-63

Mastermind 2024


Ben jij klaar voor de volgende stap met je bedrijf maar weet je niet goed waar te beginnen? Genoeg van in je eentje ondernemen en op zoek naar een club gelijkgestemde?

Ben je meer bezig in je bedrijf dan aan je bedrijf en voel je dat je daardoor kansen misloopt?

Dan is de Mastermind iets voor jou!
* Er zijn nog slechts 3 plaatsen beschikbaar.

Herkenbaar voor jou?

Wat kun je verwachten?

6 inspiratie sessies

Kleinschalig. Max. 6 deelnemers

Wekelijkse opdrachten

Toegang tot e-learning + community

Elkaar motiveren & inspireren

Inclusief ticket Business Boost live!

Wees welkom in mijn Mastermind!

Je komt in een kleine club van max 6 ondernemers. Ondernemers die niet alleen zelf graag hun doelen graag willen behalen en willen groeien als persoon en met hun bedrijf maar ook de ander het gunnen om lekker te gaan shinen.

Iedere maand heb je een inspirerende online sessie. Elke maand een nieuw thema met opdrachten om je tot denken te zetten en nog belangrijker om je tot actie te laten komen.

Leer over de verschillende aspecten van goed ondernemerschap en wordt een betere ondernemer.

Tijdens dit traject is Ansjel jouw persoonlijke coach die je zal triggeren om onderliggende problemen op te lossen, nieuwe stappen te zetten en je bedrijf naar een volgend niveau te tillen.

Ook krijg je een ticket voor de Business Boost Live t.w.v 197 excl. btw en toegang tot de online community & e-learning.

De nieuwe groep (ronde 3 alweer!) start 1 januari 2024 en jij kunt daarbij zijn. Dus ben jij die ambitieuze ondernemer die klaar is om next level te gaan? Plan dan nu een kennismakings-call.

          Manon Engelbert
Manon Engelbert
Lees verder
"Wat deelnemen aan de Mastermind mij brengt is een stok achter de deur. Ik vind het heel fijn dat we met de groep kunnen sparren en je ideeën zo naar iets mooi toe laten leiden. De input vanuit ansjel is erg fijn en ook de feedback op de opdrachten. Samengevat; heel leuk! Ik word er ontzettend enthousiast van om te groeien en de dingen juist te doen die moeten gebeuren om een volgende stap te kunnen zetten. En heel tof om dan die successen met elkaar te kunnen delen. "
          Ilse Spruijt
Ilse Spruijt
Lees verder
"De eerste week heb ik al direct waardevolle inzichten gehad en ben ik uit mijn comfort zone gestapt. Dit heeft nieuwe inspiratie gegeven om meer te kunnen halen uit mijn bedrijf. Ben superblij dat ik dit ben gaan doen! "

Laat mij je leren geld te verdienen met wat je het allerliefste doet en het allerbeste kunt!

Mastermind groep

In 6 mnd begeleid Next Level gaan
997 excl. btw
 • 6 x een inspiratiesessie (via zoom)
 • 1 super toffe live dag
 • Wekelijkse check in opdrachten
 • Elkaar motiveren & inspireren
 • Doelen stellen & behalen
 • plus toegang tot de e-learning & community
Start juli 23

“Ik probeer het nog wel even zelf” zei een instructeur.. Think again! Want je bent niet alleen instructeur, maar ook opeens ondernemer. En hoe goed je ook bent dat is geen garantie voor een goed lopend bedrijf. Één van de grootste uitdagingen is een helikopterview houden en niet worden opgeslokt in de waan van de dag door alles wat er op je af komt. En het is zo zonde om daar nu veel tijd en energie mee te verliezen in plaats van te staan shinen in de bak en een fijne boterham te verdienen!

Klaar met dat onzeker zijn en kom in de actiestand!

Want terwijl jij droomt van een goed lopende paardenbusiness is een ander er 1 aan het opbouwen.