Wil je doelgericht aan de slag? Ben je gemotiveerd en bereid om ook kritisch naar jezelf te kijken? Ga je voor de lange termijn en niet voor een ‘quick fix’? Wil je correct leren trainen? En zo je paard fysiek en mentaal in balans brengen?

“Ik leer mensen om gevarieerder en functioneler hun paard te trainen. Binnen mijn lessen speelt gymnastiseren vanaf de grond een grote rol. Voor mij is je intentie in combinatie met duidelijke (positieve) communicatie de sleutel tot het maken van mooie vorderingen. Ik geloof daarbij in de kracht van 1 + 1 = 3. Om dat te kunnen realiseren is connectie belangrijk. Tussen leerling, docent en paard. Als je overweegt om met mij te gaan trainen lees dan hieronder even mijn leerlingprofiel door. Herken je jezelf hierin? Neem dan contact met mij op!”

Dressuurles, effectief longeren, werk aan de hand of een combinatie. Naast losse lessen is er ook de mogelijkheid om een leskaart en je krijgt dan een leuke korting. Mijn werkgebied ligt voornamelijk binnen de Hoeksche Waard. Daarnaast ben ik een paar keer per maand op Voorne-Putten. En af en toe een speciale lesdag in Zuid-Holland. In 2020 zal ook de eerste theorieavond Gymnastiseren vanaf de grond georganiseerd worden. Stuur even een berichtje als je op de HORSE ABC eventslist wilt, dan ontvang je als eerste alle informatie en een leuke aanbieding.

Wil je een keer een clinic organiseren (buiten m’n werkgebied) of heb je andere vragen? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden. 

Tevens kun je mij mij terecht voor de producten van Equilin of voor een vrijblijvend voedingsadvies. Let op! Voor intensieve maatwerktrajecten is de gemiddelde wachttijd momenteel 4 maanden.

Reviews
Roos

"Wat ik persoonlijk goed vind aan Ansjel haar trainingen is dat zij veel nadenkt over mens en paard. En bij ieder paard goed weet wat aandacht nodig heeft en hoe je dit op kunt lossen."

Claudia

“Ansjel past haar les creatief aan op de mogelijkheden van leerling en (heel belangrijk) paard. Bovendien is ze bijzonder goed in het visualiseren van zaken, wat er voor zorgt dat de zaken goed blijven hangen en ook na de les nog goed te reproduceren en te oefenen zijn."

Cindy

"Elke les zit vol variatie en zorgt voor genoeg huiswerk. Ansjel kan elke oefening stap voor stap uitleggen, maar ook voordoen. Hiermee laat ze zien dat ze zowel theoretische kennis als praktische handigheid beheerst. Ik geniet van haar duidelijke communicatie en enthousiasme. Aanrader!"

Ilse

"Een hele fijne les gereden bij Ansjel, daarna zijn mijn paard en ik echt met sprongen vooruit gegaan. Ansjel legt dingen heel fijn uit, is rustig en geduldig en zeer gemotiveerd."

Gerdien

"Ansjel geeft super fijn les! Duidelijk, afwisselend en super motiverend! Nu al zin in volgende maand. Veelzijdig, inspirerend en vol kennis. En Ansjel is ook nog eens een leuk mens."

Wendy

"Wat ik persoonlijk ook erg fijn vind is dat we samen de dingen goed doorspreken en altijd uit belang van de pony denken. Als er iets niet goed voelt nemen we dit stap voor stap door, stapt ze zelfs op om te voelen en schakelen we indien nodig hulptroepen in (zadel/osteo etc)."

Anouk

"Ansjel is op het gebied van paarden trainen heel kundig! Zelf volg ik al een tijdje lessen in WADH bij Ansjel en daar ben ik heel blij mee! Ansjel heeft geduld en weet dingen goed uit te leggen. Geen vraag is te veel. Naast dat ze je een oefening laat doen, legt ze ook uit waarom de oefening goed is voor je paard en welke spiergroepen je precies traint. Dus naast een les in het correct uitvoeren van de oefening, krijg je ook een lesje anatomie van het paard. Super interessant en leerzaam! Ik kan Ansjel aan iedereen aanbevelen!!"

Margot

"Buiten de lessen om kan ik ook altijd terecht met vragen en denkt ze mee over juiste oplossingen. Zo heeft ze ook contact gehad met onze osteopaat en hieruit kwam een duidelijk trainingsplan. Het voelt hierdoor echt alsof we het samen doen."

Charlotte

"Dat mijn dame op leeftijd nu aan haar 2de jeugd begint dankzij Horse ABC. Ze is een stuk vrolijker, actiever en makkelijker te rijden. Door het minder "moeten" en het haar zelf op te laten zoeken."

Suus

"Hoe fijn is het om les te krijgen van iemand die het zo goed en zo duidelijk kan uitleggen als Ansjel!! Geen moeilijke termen of ingewikkeld gedoe. Lukt het zo niet? Proberen we het toch anders! En boven alles, geduld!"