BusinessBoost-13april-80

Hoe zorg je ervoor dat je genoeg leuke (les) klanten hebt die echt goed bij je passen? Je kunt genieten en jezelf nog meer ontwikkelen binnen je vak? En genoeg tijd & energie hebt om strategisch aan je droom te bouwen?  Laat mij je leren geld te verdienen met wat je het allerliefste doet en allerbeste kunt.  Maak je mooiste dromen waar!

Wil jij jouw onderneming uitbouwen en concrete tips ontvangen hoe je dit aanpakt? Alvast een voorproefje krijgen van mijn aanbod?  Download dan mijn gratis e-book 'Next Level als Paardenprofessional - Persoonlijk leiderschap als solide basis voor een succesvol bedrijf ' 

Als coach in de paardenwereld help ik je met:

Doelgericht bouwen

Focus op het juiste

Doelen stellen

Marika Bungert
Marika BungertDureza
Lees verder
Ansjel heeft mij begeleid om te groeien als ondernemer. Wat ik heel fijn vindt is dat ze zelf instructeur is en heel toegankelijk. Ik haal altijd veel energie en inspiraties uit de sessies. Super bedankt daarvoor Ansjel en tot gauw!
Shiba Teer
Shiba TeerShiba Teer photography
Lees verder
Echt een aanrader! Ik heb hele fijne coachings-gesprekken bij Ansjel gehad. Ik vond het heel fijn hoe Ansjel met me mee dacht, input en vertrouwen gaf!
Anneloes Borneman
Anneloes BornemanA.Borneman dressuur & instructie
Lees verder
Ansjel heeft mij geholpen door middel van een Groeigesprek om meer te leren denken als CEO van mijn bedrijf. Door afstand te nemen kon ik daarna een aantal veranderingen doorvoeren waardoor ik nu meer tijd en energie overhoud.

Herkenbaar?

Laat mij je leren geld te verdienen met wat je het allerliefste doet en het allerbeste kunt door middel van:

Mastermind groep

In 6 mnd begeleid next level gaan
997 excl. btw (tijdelijke actieprijs)
 • 6 x een inspiratiesessie (via zoom)
 • 1 super toffe live dag
 • Wekelijkse check in opdrachten
 • Elkaar motiveren & inspireren
 • Hardcopy werkboek
 • Toegang tot de e-learning & community
Start jan '24

Groeisprint

Exclusief 1 op 1 traject.om alles eruit te halen
6000 excl. btw
 • 3 maanden intensieve 1 op 1 begeleiding
 • 1 super toffe live dag
 • Wekelijkse coachingscall
 • 3 x een strategiesessie op locatie
 • Actieplan op basis van een bewezen groeimethodiek
 • Alleen voor de echte doeners die klaar zijn om ongeremd te gaan ondernemen
Ansjel-6

Kan jij niet wachten om de volgende stap te zetten? Laten we dan even kennismaken dan denk ik direct geheel vrijblijvend met je mee. En je krijgt een eerlijk advies of met mij werken voor jou nu de beste stap is. En als ik daar aan twijfel dan hoor je dat direct. Ik ga namelijk voor 1 + 1 = 3.

"Binnen een jaar had ik een flinke wachtlijst en binnen no time werkte ik succesvol fulltime in de paarden met klanten die bij mij pasten. Dat bleef niet onopgemerkt en het begeleiden van andere ondernemers was een logisch gevolg. Ondertussen werk ik nog voor 20% als trainer/instructeur. Mijn andere dagen ben ik actief als Businesscoach, trainer & spreker. Mijn motto: ambitieuze (hippische) ondernemers uitdagen onderliggende problemen te tackelen (in zowel Nederland als België) zodat ze next level kunnen gaan.
En niet alleen middels 1 op 1 trajecten of de mastermind maar ook middels live events zoals de Business Boost by Ansjel."

Ansjel van Brakel

“Ik probeer het nog wel even zelf” zei een instructeur….Think again! … want je bent niet alleen instructeur, maar ook opeens ondernemer. En hoe goed je ook bent dat is geen garantie voor een goed lopend bedrijf. Een van de grootste uitdagingen is een helikopterview houden en niet worden opgeslokt in de waan van de dag door alles wat er op je af komt. En het is zo zonde om daar nu veel tijd en energie mee te verliezen in plaats van te staan shinen in de bak en een fijne boterham te verdienen!

Klaar met dat onzeker zijn en kom in de actiestand!

Want terwijl jij droomt van een goed lopende paardenbusiness is een ander er 1 aan het opbouwen.