Wil jij een business opbouwen in de paardenwereld? Hoe zorg je ervoor dat je genoeg leuke (les)klanten hebt die bij je passen? Je kunt genieten en jezelf nog meer ontwikkelen binnen je vak? En genoeg tijd & energie hebt om strategisch aan je droom te bouwen?

Herken je dit?

  • Te druk met van alles, maar ondertussen geen stap dichter bij je uiteindelijke doel.
  • Het gevoel dat je aan het overleven bent, de balans verliest en totaal geen overzicht hebt.
  • Je gaat twijfelen aan jezelf omdat je niet weet waar je moet beginnen. Social media, klanten vinden, verkopen brrrr.
  • De lol verliezen in je passie omdat je te veel stress en (financiĆ«le) druk ervaart.
  • Of wellicht durf je de sprong naar volledig zelfstandige niet te nemen en kom je daarmee niet tot je recht.

FOCUS!

En daar help ik je mee. Doelgericht en stapsgewijs aan de slag gaan. Je bedrijf ontwikkelen vanuit de binnenkant, vanuit de kern en dat ben jij! Weer grip krijgen en plezier in het ondernemerschap. Begeleid worden door iemand uit het vak die weet hoe je een succesvolle paardenbusiness kan opbouwen.

Klaar om te gaan shinen?

Laat mij je leren geld te verdienen met wat je het allerliefste doet en het allerbeste kunt!

voor google form
voor google form (2)

Kan jij niet wachten om de volgende stap te zetten? Laten we dan eerst een zoomsessie plannen. Naast kennismaken denk ik direct geheel vrijblijvend met je mee. En je krijgt een eerlijk advies of met mij werken voor jou nu de beste stap is. En als ik daar aan twijfel dan hoor je dat direct.

Over mij

“Binnen een jaar had ik een flinke wachtlijst en ondertussen werk ik succesvol fulltime in de paarden met klanten die bij mij passen. Vanuit mijn achtergrond en ervaring als ondernemer, projectmanager & docent begeleid ik ambitieuze hippische ondernemers zodat ze kunnen leven van hun paardenbusiness. Van instructeur tot zadelmaker en van hoefsmid tot pensionhouder.

Zelf word ik al jaren gecoacht en investeer flink in mijn eigen ontwikkeling. Want ik ben overtuigd dat je bedrijf zoveel kan groeien als dat jij zelf groeit.

Ansjel van Brakel

Marika Bungert
Marika BungertDureza
Read More
Ansjel heeft mij begeleid om te groeien als ondernemer. Wat ik heel fijn vindt is dat ze zelf instructeur is en heel toegankelijk. Ik haal altijd veel energie en inspiraties uit de sessies. Super bedankt daarvoor Ansjel en tot gauw!
Anneloes Bornemans
Anneloes BornemansA. borneman Dressuur & Instructie
Read More
Ansjel heeft mij geholpen door middel van een Groeigesprek om meer te leren denken als CEO van mijn bedrijf. Door afstand te nemen kon ik daarna een aantal veranderingen doorvoeren waardoor ik nu meer tijd en energie overhoud.
Previous
Next

“Ik probeer het nog wel even zelf” zei een instructeur….Think again! … want je bent niet alleen instructeur, maar ook opeens ondernemer. En hoe goed je ook bent dat is geen garantie voor een goed lopend bedrijf. Een van de grootste uitdagingen is een helikopterview houden en niet worden opgeslokt in de waan van de dag door alles wat er op je af komt. En het is zo zonde om daar nu veel tijd en energie mee te verliezen in plaats van te staan shinen in de bak en een fijne boterham te verdienen!

Klaar met dat onzeker zijn en kom in de actiestand!

Want terwijl jij droomt van een goed lopende paardenbusiness is een ander er 1 aan het opbouwen.