Business Boost Live!

Zin in een dag vol inspiratie, met toffe mensen en op een mooie locatie?

Een dag die volledig in het teken staat van groeien met JOUW business?

Dan is de Business Boost Live op 5 oktober the place to be!

 

BusinessBoost-13april-80

Wat kun je verwachten?

Wanneer en waar?

Donderdag 5 oktober 2023 gaat de Business Boost Live plaatsvinden bij Van der Valk exclusief in Nieuwerkerk. Vanaf 9 uur staat de koffie klaar, we starten om 9.30 uur en het duurt tot ongeveer 17:00 uur.

De investering is €125.- excl. btw. Dit betreft een early bird prijs! 
De early bird korting geldt tot 1 september 2023 dus wees er op tijd bij!

Zien we jou de 5de?

Ansjel-74 (1)

Over Ansjel

Er zijn weinig mensen waarvan je kan zeggen dat ze een geboren ondernemer zijn. Ansjel van Brakel is wel zo iemand, die met 38 jaar al vele jaren ondernemerservaring heeft. De rode draad: coachen. Van het onderwijs en de culturele sector tot de paardenwereld; Ansjel heeft de kunst van het ondernemen onder de knie.

Tijdens het coachen van ondernemers wil ik al mijn ervaring meenemen en hen uitdagen de onderliggende problemen aan te kijken, op te lossen en next level te gaan. Terug naar dat 1 + 1 = 3 gevoel, doen waar je goed in bent en genieten van de (ondernemers)reis.

Want om te kunnen groeien met je bedrijf zal je moeten investeren in je eigen kennis en kunde. Soms kan je bedrijf ook harder groeien dan je als ondernemer aan kan. Als je dan blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je kreeg en trekt de ondernemer zelf onbewust aan de handrem.

Cliché, maar waar,’ vertelt Ansjel. ‘Ik help als businesscoach dus niet alleen om te kijken waar de beweging stopt, maar help ook om een andere visie op zaken te creëren. Het is dan verhelderend als je een spiegel voorgehouden krijgt.’ Mensen zeggen vaak tegen mij dat ik hen leer om anders te kijken. Dat komt omdat ik zelf ook vaak vanuit een andere invalshoek naar dingen kijk.’ Een typische kracht van een coach, die denkt in kansen en zich in kan leven in de ander. 
1 dag volledig in het teken van JOUW business
Werken aan jouw dromen en doelen
Sparren en connecten met andere ondernemers
Vol nieuwe inzichten en concrete handvatten
Previous
Next
          Angelique Wouters
Angelique Wouters
Lees verder
'' Toen ik Ansjel leerde kennen wist ik nog niet hoe ik mijn bedrijf precies wilde laten groeien. Ansjel heeft mijn ogen geopend en leerde mij vanaf een afstand naar mijn bedrijf te kijken. Ik ben vervolgens een andere weg ingeslagen en zelfs verhuisd van stal. Twee weken geleden ben ik met veel plezier begonnen aan een 2e businesstraject bij Ansjel. Inmiddels is voor mij duidelijk welke diensten ik wil aanbieden aan mijn klanten en tegen welk tarief. Hierdoor is mijn omzet in de laatste drie maanden met 50%-75% gestegen. Iets waarvan ik nooit had durven dromen; namelijk van je passie je werk maken. En het is wel gebleken…… met werken in de paarden kun je zeker wel geld verdienen! Bedankt Ansjel voor het delen van jouw kennis en jouw fantastische coaching sessies.''
          	 Dymphie Woudenberg
Dymphie Woudenberg
Lees verder
'' Ik heb in mijn coachtraject wat begeleid werd door Ansjel ontzettend veel meer geleerd dan ik ooit van tevoren had gedacht. We begonnen over ondernemen te praten maar al gauw kwamen er ook persoonlijke thema's aan bod. Ik ben in de afgelopen maanden enorm gegroeid en Ansjel heeft me daarin gesteund en gemotiveerd. Ze heeft een rugzak vol fijne opdrachten, kennis en ervaringsgerichte situaties om je te ondersteunen. Én ze staat echt voor je klaar tijdens het gehele traject. Dat geeft een fijn en veilig gevoel om de reis aan te gaan en het beste uit jezelf te halen, zowel als ondernemer, ruiter (paardenmeisje) en mens. Die ervaring is heel bijzonder!''

Business Boost Live is onderdeel van mijn Mastermind. Een coaching traject van 6 maanden waarin we met een kleine club van max. 6 ondernemers gaan knallen met jullie business. Incl. e-learning!

Hoe zorg je ervoor dat je genoeg leuke (les) klanten hebt die echt goed bij je passen? Je kunt genieten en jezelf nog meer ontwikkelen binnen je vak? En genoeg tijd & energie hebt om strategisch aan je droom te bouwen?  Laat mij je leren geld te verdienen met wat je het allerliefste doet en allerbeste kunt.  Maak je mooiste dromen waar!

Klaar met dat onzeker zijn en kom in de actiestand!

Want terwijl jij droomt van een goed lopende paardenbusiness is een ander er 1 aan het opbouwen.